FEESTPOPPEN

VOOR JONG & OUD ­čÖé

Ruime Keuze

Kies uit Sarah's, Abraham's en allerlei andere poppen zoals voor geboortepoppen

Landelijk bezorgd

Thuis bezorgd of bij het dichtsbijzijnde PostNL punt. (zelf afhalen ook mogelijk)

Schone en nette poppen

Na elke verhuur voorzien wij ons materieel van een grote schoonmaak.

Inclusief blower

(om op te blazen), en duidelijke opzetinstructie. (Dus niet oom harry die iets rookt).

Op zoek naar een spectaculaire manier om een verjaardag te vieren? Zoek niet verder! Party verhuur Groningen heeft een enorme selectie opblaasbare objecten om uit te kiezen, en we voegen er voortdurend meer aan toe! Maak van de verjaardag van jouw geliefde een onvergetelijke gebeurtenis met onze opblaasbare Abraham en Sarah poppen, of kies uit ons assortiment feestpoppen die geschikt zijn voor alle leeftijden. En als je niet in Groningen woont, hoef je je geen zorgen te maken! We bieden nu landelijke bezorging aan via koerier, of je kunt het zelf ophalen bij het dichtstbijzijnde PostNL-punt op een tijdstip dat voor jou uitkomt. Dus waar wacht je nog op? Maak van deze verjaardag een onvergetelijke gebeurtenis en verras de jarige met een opblaasbare feestpop van Party verhuur Groningen!

We hebben een ruime keuze in verschillende soorten. Te denken aan een opblaas Abraham of opblaasbare Sarah of een van de andere feestpoppen.

Als je online besteld vul je daar alle gegevens in en de adres gegevens vul je in waar de opblaasbare pop heen gestuurd mag worden. Hierna kun je via ideal veilig en eenvoudig je factuur voldoen en daarna ontvang je van ons een bevestigingsmail. En daarna gaan wij ervoor zorgen dat jou bestelling klaargemaakt gaat worden. 1 dag huren is 3 dagen gebruik Vul bij het bestellen de dag van het feest in! Wij zorgen er dan dan voor dat het pakket 1 dag voor het feest word bezorgd u kunt de feestpop de dag na het feest retourneren.

Je kunt zelf kiezen waar je de pop afgeleverd wilt hebben. Thuis op het werk bij vrienden of dat je je pop zelf ophaalt bij een dichtstbijzijnde postNL punt. Via de site https://www.postnl.nl/locatiewijzer kun je jouw postcode invullen en kijken waar jij het het makkelijkste vindt om het pakket op te halen. Het pakket is zo compact verpakt dat het eenvoudig in elke auto te vervoeren is.

Nu de pop is afgeleverd inclusief de blower, haringen en de verdere opzetinstructies ( heel eenvoudig ) kun je gaan bedenken waar je de pop gaat plaatsen en wanneer. Het enigste wat je hiervoor nodig hebt is een stroompunt om de blower op aan te sluiten. Zet je de pop s’avonds al neer of s’morgens voor dag en dauw en als de gordijnen open gaan de jarige natuurlijk enorm verrast is.

Nu alles weer netjes ingepakt hebt, kun je de feestpop bij een dichtstbijzijnde PostNL-punt weer inleveren. Je hebt van ons een retourlabel ontvangen. Belangrijk is dat je deze retourlabel op de doos plakt of op de blauwe tas. Hier hoef je dus niets meer voor te betalen en de rest wordt nu voor je geregeld. Wij hopen dat je veel plezier van je feestpop hebt gehad en zien je graag een volgende keer terug.

Stoelen, krukken & tafels. Zelf ophalen? Krijg 10% korting met:  

`