Over Ons

ONS VERHAAL

Of het nu gaat om een vergadering – kinderfeest – muziek evenement – buurtfeest of festival, Party verhuur Groningen is er voor u !  

Ronald van Dijk (directeur)

“Ons bedrijf is ervan overtuigd dat het geheim van perfecte gastvrijheid niet alleen ligt in het verzorgen van drankjes en eventueel heerlijk eten tegen een eerlijke prijs, maar ook in een aantal andere factoren die uw leven gemakkelijker maken en een groot deel van de zorgen wegnemen die inherent zijn aan het organiseren van een evenement”

Heeft u hulp nodig bij de planning en uitvoering van uw volgende evenement?

Het plannen van een evenement kan heel wat voeten in de aarde hebben en met onze hulp, kunnen wij de planning en uitvoering voor u vereenvoudigen met onze expertise en ervaring.

Het maakt niet uit wat voor type evenement u wilt organiseren, wij kunnen de planning van onder andere het eten en drinken uit uw handen nemen, zodat u zich kunt concentreren op het organiseren van uw evenement. Tevens hebben wij alle “tools” om uw feest extra feestelijk aan te kleden.

Bijzondere ballonnen decoraties – speciale verlichting – een goede geluid installatie en speciaal meubilair kunnen uw evenement net weer even dat extraatje geven.

Wilt u alleen maar zaken bij ons inhuren zoals: bars – glaswerk – tafels – statafels – (led) meubilair – garderobe faciliteiten – verlichting of springkussen voor kinderen, dan is dit vanzelfsprekend ook mogelijk. Heeft u speciale wensen, laat het ons dan weten want wij denken graag met u mee.

Wanneer u straks besluit om ons in te schakelen voor uw evenement dan heeft u besloten om samen te werken met een cateringservice die uw behoeften in gedachten heeft. En ook belangrijk, het hoeft niet veel te kosten.

Dus heeft u een evenement in de planning, neem dan vandaag nog contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden! 

Wij zijn vanaf nu 's zaterdags van 10:00 - 16:00 open. Nog meer tijd om je feestje in goede banen te leiden dus!
Wij zijn vanaf nu 's zaterdags van 10:00 - 16:00 open. Nog meer tijd om je feestje in goede banen te leiden dus!